|
تغییر عنوان سایت
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تغییر عنوان سایت
با سلام و احترام
چطور میشه عنوان سایت رو تغییر داد که سایت در نتیجه سرچ محصولی در گوگل حداقل در صفحات پایانی لینکش پیدا بشه.؟ ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید |
|||
|
تبلیغات سایت
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
برای تغییر متن title فروشگاهتون شما به صورت زیر عمل نمایید .
ابتدا بعد از ورود به مدیریت فروشگاه بر روی گزینه فایلها ( پایین سمت چپ ) کلیک نمایید و در بین پوشه های نمایش داده شده شما بر روی پوشه includes دو بار کلیک نمایید و بعد روی پوشه languages دو بار کلیک نمایید و بعد روی فایل farsi یک بار کلیک نمایید تا انتخاب شود و بعد از انتخاب شدن فایل در سمت چپ مانیتور کلیدی با نام ویرایش فعال می گردد که بر روی دکمه کلیک نمایید تا محیط ویرایش فایل باز شود و بعد متن title خود را داخل فایل پیدا کنید و بعد ویرایش نمایید . موفق و پیروز باشید . قانون باور می گوید آنچه را باور داشته باشید ، تبدیل به یک واقعیت می شود ، هر چه با شدت بیشتری چیزی را باور داشته باشید ، امکان آن که برایتان صورت خارجی پیدا کند بیشتر می شود . |
|||
| تشکر شده توسط : guilanshop.com |
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: تغییر عنوان سایت
با تشکر از شما
من این مراحل رو انجام دادم اما سمت چپ مانیتور کلیدی با نام ویرایش ایجاد نمیگردد لطفا بفرمایید که چه کنم؟ سپاسگذارم |
|||
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
شما تا روی فایل farsi کلیک نکنید این کلید ویرایش نمایش داده نمی شود .
موفق باشید . من آرزومند والاترین موهبتهای زندگی هستم . و هم اکنون بالاترین و بهترین موهبتهای زندگی را به سوی خود می کشم . ![]() |
|||
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
آقای آذر افزا متاسفانه هنگام تغییر عنوان سایت یه مشکلی ایجاد شده و سایت هو اکنون باز نمیشه در صورت امکان تست فرمایید با تشکر یوزرنیم و پس ورد در پنل سایت آذرافزا .کام وارد شده است ببخشید باعث زحمت میشم. |
|||
|
تبلیغات سایت
|
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
یوزر و پسورد فروشگاه را فرستادید
هاست لازم است ، البته ما خودمون می تونیم پسورد را عوض کنیم در آن صورت شما به مشکل بر می خورید . رسیدن به تغییری مثبت حادثه ای نیست که به یکباره و در عرض یک شبانه روز در شما ایجاد شود . ![]() |
|||
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
با سلام و احترام
آقای آذر افزا در صورت امکان شما پسورد و یورنیم رو عوض کنید پس از ویرایش و حل مشکل فروشگاه اطلاعات جدید رو بیزحمت برام ارسال بفرمایید برای سفارشی کردن قالب فروشگاه ساز حرفه ای با داشتن 2 فلش یکی در قیمت هدر سایت و دیگری در قیمتی که عکس گل و پروانه هست چقدر هزینه نیاز است؟ ممنونم راهنمایی بفرمایید بیزحمت لینک صفحه مدیریت هاست را نیز زحمت بکشید تا بتوانم کد وبگذر و سایر کدهای دیگر را را در آن قرار دهم با تشکر |
|||
|
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
انجام شد
|
|||