زمان کنونی: ۲۰-۶-۱۳۸۹, ۱۲:۳۵ صبح درود کاربر مهمان (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دريافت فايل اموزشي
ارسال: #1
۲۲-۲-۱۳۸۹, ۰۹:۰۱ عصر
دريافت فايل اموزشي
با سلام من مي خوام شماره حساب بدم در قسمت admin تا در سايتم ثبت بشه ولي هرچي مي گردم چيزي پيدا نمي كنم اگه مي شه راهنمايي كنيد يا اگه فايل اموزشي داريد براي من ارسال كنيد.سايت من از نوع حرفه اي مي باشد.با تشكر
ارسال یک ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تبلیغات سایت

ارسال: #2
۲۶-۲-۱۳۸۹, ۰۲:۳۸ صبح
Rainbow آموزش درج شماره حسابها در فروشگاه ساز نسخه حرفه ای و استاندارد و استارتر
دوست عزیز برای وارد کردن اطلاعات حساب خود شما باید از هاستینگ اقدام نمایید ، به ترتیب زیر :

بعد از وارد شدن به پانل هاست ابتدا بر روی فایل منیجر کلیک نمایید و بعد بر روی پوشه پابلیک اچ تی ام ال کلیک نمایید و بعد روی شاخه includes کلیک نمایید و بعد روی پوشه modules کلیک نمایید و بعد فایل also_purchased_products را بر روی کامپیوتر خود دانلود نمایید و با برنامه هایی مانند فرونت پیج ویرایش نمایید و بعد از وارد نمودن اطلاعات حساب خود فایل مورد نظر را ذخیره کرده و به همون قسمت جایگزین نمایید .

موفق باشید .

کلید موفقیت : طلب کنید تا به دست بیاورید . Heart
ارسال یک ایمیل به این کاربر مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال: #3
۲۶-۲-۱۳۸۹, ۱۰:۵۷ صبح
RE: دريافت فايل اموزشي
با سلام و عرض خسته نباشيد
من تغييرات لازم را در فايل مربوطه در هاستم دادم اما نمي تونم جايگزينش كنم
لطفا راهنمايي كنيد كه ايا براي جايگزين كردن فايل ويرايش شده در هاست احتياج به نرم افزار خاصي است يا نه و اگر نه چگونه اين كار انجام مي شه
با تشكر
ارسال یک ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال: #4
۳۱-۲-۱۳۸۹, ۰۱:۵۴ عصر
Rainbow دريافت فايل اموزشي
برای جایگزین کردن فایل ویرایش شده هم می توانید از خود پانل هاست این کار رو انجام بدهید و هم می توانید از برنامه های FTP استفاده نمایید . مانند نرم افزار CuteFTP 8 Professional .

موفق باشید .

خوشبختی ما در سه جمله است : تجربه از دیروز ، استفاده از امروز ، امید به فردا ، ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه می کنیم : حسرت دیروز ، اتلاف امروز ، ترس از فردا . Heart
ارسال یک ایمیل به این کاربر مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال: #5
۵-۴-۱۳۸۹, ۰۴:۰۸ صبح
آموزش وارد کردن مشخصات حساب در سایت
برای وارد کردن مشخصات حساب خود به روش زیر انجام دهید .

ابتدا وارد پانل هاستینگ شوید .

بعد وارد شدن به داخل پوشه پابلیک اچ تی ام ال بر روی پوشه includes کلیک نمایید و بعد بر روی پوشه modules کلیک کنید و بعد فایل also_purchased_products از هاستینگ تون دانلود نمایید و با برنامه هایی مانند فرونت پیج ویرایش کنید و اطلاعات حساب خود را وارد کنید و بعد از ذخیره کردن فایل ویرایش شده را جایگزین نمایید .

موفق و پیروز باشید .

یکی از نشانه های دارایی ، بخشش است ، باید بیاموزید از هر چه دارید بیشتر ببخشید . Heart
تبلیغات سایت

ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: