|
دانلود index.tpl
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض خسته نباشیدو
ببخشید،من متوجه نمیشم که دانلودindex.tpl یعنی چی؟ میخوام یه راهنمایی دقیق کنید و توضویح دهید که چگونه میتونم این فایل را دانلود کنم. شاد باشید!
|
|||
|
تبلیغات سایت
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز شما برای ویرایش قالب سایتتون از مسیری که گفته شد باید این فایل را دانلود نمایید تا بتونید در برنامه های مانند فرونت پیج ویرایش کنید و بعد به همان قسمت آگلودش کنید تا تغییرات انجام شده شما اعمال شود . البته برای طی کردن مسیر مورد نظر ابتدا باید وارد پانل هاستتون شوید .
موفق باشید . حرفی بزن که بتونی بنویسیش ، چیزی رو بنویس که بتونی امضاء کنی ، چیزی را امضاء کن که بتونی پاش بایستی . ![]() |
|||
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: دانلود index.tpl
با سلام
با چه برنامه ای باید فایل index.tpl را دانلود کنم چون این فایل رو که دانلود میکنم هیچ عکسی باش دانلود نمیشه با تشکر ببخشید متوجه شودم چگونه باید عکسهارو ببینم |
|||
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با سلام
برادر عزیز شما می توانید هم از خود کنترل پانل هاست برای دانلود استفاده نمایید و هم می توانید از برنامه های ftp برای دانلود استفاده کنید که راحتر نیز می باشد . مانند : CuteFTP 8 Professional عکسها هم در قالب سایت که نیستند روی عکس راست کلیک نمایید و گزینه پراپرتیس را بزنید می تونید آدرسی را که عکس هست را ببینید . موفق باشید . یکی از مهم ترین عاداتی که می توانید در خود ایجاد کنید ، عادت انباشتن ذهن از تصاویر زیبا ، هیجان انگیز و مثبت است . ![]() |
|||
| تشکر شده توسط : sfarhad |
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
RE: دانلود index.tpl
سلام
آیا وقتی میخوام از برنامه CuteFTP 8 Professional استفاده کنم توی کنترل پنل هاست باید تنظیمی انجام بدم با تشکر |
|||
|
تبلیغات سایت
|
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
برادر گرامی برای استفاده از این برنامه شما لازم نیست کاری در هاستینگ انجام بدید .
موفق باشید . نشانه گیری به سوی اهداف ساده تری که می دانید می توانید به آن ها دست پیدا کنید ، باعث می شود که حتی بزرگترین و دلهره آورترین چالش ها نیز به سرعت به ماجرایی جالب تبدیل شوند . ![]() |
|||
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
شما فقط باید اطلاعات ورود به اف تی پی را وارد کنید که اگر تغییرش نداده باشید همون اطلاعات ورود به هاست تون هست |
|||
جستجو
تقویم
راهنما