زمان کنونی: ۲۰-۶-۱۳۸۹, ۱۲:۵۷ صبح درود کاربر مهمان (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دانلود index.tpl
ارسال: #1
۳-۴-۱۳۸۹, ۱۱:۰۱ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال ۴-۴-۱۳۸۹ ۱۰:۳۷ عصر توسط jermook.)
Question دانلود index.tpl
سلام و عرض خسته نباشیدو
ببخشید،من متوجه نمیشم که دانلودindex.tpl یعنی چی؟
میخوام یه راهنمایی دقیق کنید و توضویح دهید که چگونه میتونم این فایل را دانلود کنم.
شاد باشید!Shy
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تبلیغات سایت

ارسال: #2
۵-۴-۱۳۸۹, ۰۳:۳۲ صبح
Rainbow دانلود index.tpl
دوست عزیز شما برای ویرایش قالب سایتتون از مسیری که گفته شد باید این فایل را دانلود نمایید تا بتونید در برنامه های مانند فرونت پیج ویرایش کنید و بعد به همان قسمت آگلودش کنید تا تغییرات انجام شده شما اعمال شود . البته برای طی کردن مسیر مورد نظر ابتدا باید وارد پانل هاستتون شوید .

موفق باشید .

حرفی بزن که بتونی بنویسیش ، چیزی رو بنویس که بتونی امضاء کنی ، چیزی را امضاء کن که بتونی پاش بایستی . Heart
ارسال یک ایمیل به این کاربر مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال: #3
۵-۵-۱۳۸۹, ۰۶:۲۹ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال ۵-۵-۱۳۸۹ ۰۷:۴۷ عصر توسط sfarhad.)
RE: دانلود index.tpl
با سلام
با چه برنامه ای باید فایل index.tpl را دانلود کنم چون این فایل رو که دانلود میکنم هیچ عکسی باش دانلود نمیشه
با تشکر

ببخشید متوجه شودم چگونه باید عکسهارو ببینم
ارسال یک ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال: #4
۶-۵-۱۳۸۹, ۱۲:۳۲ صبح
Rainbow پاسخ
با سلام

برادر عزیز شما می توانید هم از خود کنترل پانل هاست برای دانلود استفاده نمایید و هم می توانید از برنامه های ftp برای دانلود استفاده کنید که راحتر نیز می باشد . مانند : CuteFTP 8 Professional

عکسها هم در قالب سایت که نیستند روی عکس راست کلیک نمایید و گزینه پراپرتیس را بزنید می تونید آدرسی را که عکس هست را ببینید .

موفق باشید .

یکی از مهم ترین عاداتی که می توانید در خود ایجاد کنید ، عادت انباشتن ذهن از تصاویر زیبا ، هیجان انگیز و مثبت است . Heart
ارسال یک ایمیل به این کاربر مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
تشکر شده توسط :  sfarhad
ارسال: #5
۷-۵-۱۳۸۹, ۰۲:۵۰ عصر
RE: دانلود index.tpl
سلام

آیا وقتی میخوام از برنامه CuteFTP 8 Professional استفاده کنم توی کنترل پنل هاست باید تنظیمی انجام بدم

با تشکر
ارسال یک ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
تبلیغات سایت

ارسال: #6
۸-۵-۱۳۸۹, ۱۱:۰۵ صبح
Rainbow پاسخ دانلود index.tpl
برادر گرامی برای استفاده از این برنامه شما لازم نیست کاری در هاستینگ انجام بدید .

موفق باشید .

نشانه گیری به سوی اهداف ساده تری که می دانید می توانید به آن ها دست پیدا کنید ، باعث می شود که حتی بزرگترین و دلهره آورترین چالش ها نیز به سرعت به ماجرایی جالب تبدیل شوند . Heart
ارسال: #7
۸-۵-۱۳۸۹, ۱۱:۱۷ صبح
Wink RE: دانلود index.tpl
سلام
شما فقط باید اطلاعات ورود به اف تی پی را وارد کنید که اگر تغییرش نداده باشید همون اطلاعات ورود به هاست تون هست
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: