|
آموزش نحوه دانلود قالب فروشگاه و ویرایش آن .
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
قابل توجه کاربران و مشتریان گرامی سامانه الکترونیکی آذرافزا :
برای دانلود و ویرایش قالب فروشگاه ساز نسخه های طلایی و ویژه به روش زیر عمل کنید . - بعد از ورود به مدیریت هاستینگ ابتدا بر روی فایل منیجر ( File Manager ) کلیک می کنید و بعد روی پوشه پابلیک اچ تی ام ال ( public_html ) کلیک می نمایید . و بعد بر روی پوشه templates کلیک می کنید و بعد بر روی پوشه frontend کلیک می کنید و در این قسمت به پوشه هایی برخورد می کنید که این پوشه ها همان قالب های سایت شما می باشند که شما می توانید با دانلود فایل index.tpl و ویرایش آن با برنامه های مانند فرونت پیج می توانید تغییرات لازم را انجام دهید . بعد فایل مرد نظر را جایگزین نمایید . با تشکر سامانه الکترونیکی آذرافزا
|
|||
| تشکر شده توسط : c#.net , Mojy_Movie |
|
تبلیغات سایت
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: آموزش نحوه دانلود قالب فروشگاه و ویرایش آن .
با سلام
شما برای من سایت http://www.sanocoshop.com رو راه اندازی کردید من طبق راهنمایی شما ، قالب سایتم رو دانلود کردم و در نرم افزار فرانت پیج اون رو ویرایش کردم در واقع من توانایی ویرایش تمام قسمت ها ، رنگ ها و پس زمینه جدول ها رو دارم و قالب شماره 7 رو برای سایتم انتخاب و سفارشی سازی کردم تنها مشکل من اینه که برای background نمیتونم عکس دلخواه قرار بدم و یا رنگ پس زمینه رو عوض کنم البته در نرم افزار این تغییر رو میدم ولی وقتی قالب سایت رو آپلود می کنم ابتدا عکسی که در پس زمینه عکس قرار میدم و یا رنگی که برای پس زمینه انتخاب می کنم بالا میاد ولی در ادامه ، رنگ پس زمینه default ، یعنی همین رنگ بنفشی که الان اگر به سایت سر بزنید می بینید ( پس زمینه کلی سایت نه جدول ها ) باز هم جایگزین پس زمینه انتخابی من میشه و برمیگرده من در قسمت FileManager/public_html/images/images_tmpl7 تمامی عکس های با پسوند gif. رو که احتمال داشت قالب ازون ها برای پس زمینه استفاده کنه رو پاک کردم ولی بازهم این رنگ بنفش پس زمینه قالب سایت قرار می گیره لطفا دقیقا راهنمایی بفرمایید که برای رفع این مشکل چکار باید بکنم ؟؟؟؟؟ |
|||
| تشکر شده توسط : somebody |
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز شما هر تغییری دادید در قالب سایتتون و در نهایت تغییراتی را که نتونستید انجام بدید را بفرمایید ما بر روی قالب سایت شما انجام دهیم و خدمتتون تقدیم کنیم .
موفق و پیروز باشید .
|
|||
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: آموزش نحوه دانلود قالب فروشگاه و ویرایش آن .
من میخوام رنگ پس زمینه قالب سایتم رو که خودم موفق به تغییرش نشدم رو برام تغییر بدید لطفا راهنمایی کنید که چه باید بکنم ؟
اگر کد ایندکس قالب رو براتون بفرستم کافیه ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید که چگونه میتونم فونتی که برای برخی اطلاعات ورودی به سایت مانند قیمت و ... به طور پیشفرض فعال است و رنگ فونت ها رو عوض کنم به عنوان مثال در سایت من http://www.sanocoshop.com قیمت بعضی محصولات من 48500 تومن هست ولی عدد 4 اصلا خوانا نیست و کاملا 2 خوانده می شود چگونه میتونم این مشکل رو حل کنم و هم رنگ و هم فونت این قبیل نوشته ها رو عوض کنم ؟ |
|||
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز شما اگر قالب خاصی در نظرتون است بفرمایید براتون اختصاصی شو طراحی کنیم و در ضمن بقیه بحثتون را از طرح سوال جدید از طریق سامانه الکترونیکی آذرافزا برامون بفرستید و اگر خواستید ما خودمون می تونیم تغییرات درخواستی شما رو رو هر کدوم از قالبها براتون انجام بدیم لازم به ارسال ایندکس قالب نمی باشد .
در ضمن شما برند سایت ما رو برداشتید اگر برند سایت ما را تا 24 ساعت آینده به حالت قبلی بر نگردونید سایت شما ساسپند می شود قبلا هم بهتون تذکر داده شده بود که نباید کپی رایت سایت ما رو از پایین سایتتون بردارید . |
|||
|
تبلیغات سایت
|
جستجو
تقویم
راهنما

با تشکر